Välkommen till vår

Hundsalong i Bromma!

Är det dags att ge vovven en ny frisyr? Boka tid hos våra duktiga hundfrisörer. Hos oss kan du boka tid online, för att komma till onlinebokningen klickar du på knappen.

Det går även bra att ringa oss i Bromma mellan 07.00-18.00 på nr 08-687 08 70 eller maila oss på dogcaretrim@gmail.com.

Priser

Inför ditt besök

Inför besöket hos oss ska hunden vara välrastad och en god idé är att ni planerar ert besök så att ni och hunden slipper stressa hit.

Skulle ni vara tidiga så ber vi er vänta utanför eller ta en liten promenad då vi sällan kan ta emot er hund tidigare. Då vi har hunddagis i samma lokal ber vi er att gå lite åt sidan om det passerar dagisgrupper medan ni väntar.

Önskar ni en specifik längd och frisyr behöver hunden vara tovfri då vi inte utför stora tovutredningar . Testa att dra en tätare kam igenom hundens päls och fastnar den ingenstans på hela kroppen är hunden tovfri.

Är hunden tovig behöver vi klippa under tovorna för att hunden ska få en bra upplevelse och vi gör såklart vårt bästa för att få ett fint resultat även om det blir kortare just denna gång. Är pälsen välvårdad finns bättre förutsättningar att göra en specifik önskad frisyr.

Vi är tacksamma att ni kommer på utsatt tid för lämning och hämtning då vi inte har möjlighet att förvara hunden när nästa kund kommer.

Kloklippning

Vi har alltid tid att hjälpa dig och din hund med kloklipp under vardagar mellan kl 10-17. Ring oss så hittar vi en tid för er! 08-6870870

Frågor och svar

Hur lång tid du ska boka beror på storlek, pälskvalité, pälsmängd och skick. Om hunden är tovig, det gått lång tid sedan förra klippningen eller om hunden är rädd är det alltid bättre att boka en längre tid. Då har vi bättre förutsättningar för ett fint resultat och det ger hunden en bättre upplevelse.

Är du osäker på vilken längd du ska boka så är du välkommen att ringa oss.

Är du stammis och inte hittar några lediga tider på Bokadirekt kan du alltid ringa oss så hjälper vi er så gott vi kan.

Kloklipp ingår i alla våra tjänster.

Vi badar och fönar alla hundar innan vi klipper. Detta gör vi för ett jämnt resultat och för att minska slitage på våra verktyg, för att uppnå detta behöver hunden badas/fönas på rätt sätt.

Om du behöver avboka din tid så ber vi dig göra det senast 24 timmar innan besöket via Bokadirekt, telefon eller mail. No shows debiteras till 100%.

Är du osäker på om du behöver avboka din tid är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig.

Skulle vi mot förmodan behöva avboka din tid hjälper vi dig att hitta en ny tid som passar.

Våra hundfrisörer

Anna är Dogcares grundare och föder även upp Engelsk cocker spaniel under prefixet Lahdoeline. Hon är en erfaren hundfrisör som klippt hundar under många år och av alla storlekar och raser. Anna är alltid lyhörd för hundens behov och bygger förtroende genom att visa hundarna respekt och omsorg under sitt besök i trimmet. Hon klipper vardagsfrisyrer och erbjuder också rasklippning av Engelsk cocker spaniel. Vid förfrågan kan hon rasklippa andra spaniel- och retrieverraser efter önskemål.

Ellen är hundfrisör hos Dogcare och har en bakgrund av att jobba på Hundstallet. Därför klappar hennes hjärta extra för blyga, försiktiga hundar och hon strävar efter att ge varje individ ett så positivt besök som möjligt. Hon klipper vardagsfrisyrer.

Pin It on Pinterest