08 - 687 08 70 info@hunddagis.se

Välkommen till vårt hundtrim i Bromma!

Är det dags att ge vovven en ny frisyr? Boka tid hos vår duktiga hundfrisör. Hos oss kan du boka tid online, för att komma till onlinebokningen klickar du här:

 

Det går även bra att ringa oss i Bromma mellan 07.00-18.00 på nr 08-687 08 70 eller maila oss på info@hunddagis.se.

Välkommen!

 

Priser

 

Kloklipp: 150 kr

Dusch och fön, SPA: fr. 300 kr

Klipp inklusive bad, fön, klor: fr. 900 kr

Trim, ryckning av strävhåriga raser: fr. 1000 kr

 

  

Inför besöket

Inför besöket hos oss ska hunden vara välrastad och en god idé är att ni planerar ert besök så att ni och hunden slipper stressa hit.

Skulle ni vara tidiga så ber vi er vänta utanför eller ta en liten promenad då vi sällan kan ta emot er hund tidigare. Då vi har hunddagis i samma lokal ber vi er att gå lite åt sidan om det passerar dagisgrupper medan ni väntar.

Önskar ni en specifik längd och frisyr behöver hunden vara tovfri då vi inte utför stora tovutredningar . Testa att dra en tätare kam igenom hundens päls och fastnar den ingenstans på hela kroppen är hunden tovfri.

Är hunden tovig behöver vi klippa under tovorna för att hunden ska få en bra upplevelse och vi gör såklart vårt bästa för att få ett fint resultat även om det blir kortare just denna gång. Är pälsen välvårdad finns bättre förutsättningar att göra en specifik önskad frisyr.

Vi är tacksamma att ni kommer på utsatt tid för lämning och hämtning då vi inte har möjlighet att förvara hunden när nästa kund kommer.

Avboka din tid?

Om du behöver avboka din tid så ber vi dig göra det senast 24 timmar innan besöket via Bokadirekt, telefon eller mail. No shows debiteras till 100 %.

Är du osäker på om du behöver avboka din tid är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig.

Skulle vi mot förmodan behöva avboka din tid hjälper vi dig att hitta en ny tid som passar.

Vanliga frågor

Hur lång tid ska jag boka?

Hur lång tid du ska boka beror på storlek, pälskvalité, pälsmängd och skick. Om hunden är tovig, det gått lång tid sedan förra klippningen eller om hunden är rädd är det alltid bättre att boka en längre tid. Då har vi bättre förutsättningar för ett fint resultat och det ger hunden en bättre upplevelse.

Är du osäker på vilken längd du ska boka så är du välkommen att ringa oss.

Det finns inga lediga tider på Bokadirekt, vad gör jag?

Är du stammis och inte hittar några lediga tider på Bokadirekt kan du alltid ringa oss så hjälper vi er så gott vi kan.

Ingår kloklipp?

Kloklipp ingår i alla våra tjänster.

Plockar ni hår i öronen?

Vi plockar ej håret ur öronen.

Kan vi bada vår hund själva innan besöket?

Vi badar och fönar alla hundar (förutom rasklippning Cocker spaniel) innan vi klipper. Detta gör vi för ett jämnt resultat och för att minska slitage på våra verktyg, för att uppnå detta behöver hunden badas/fönas på rätt sätt.

Nyklippt bichon frisé, han fick en fin ny frisyr av vår hundfrisör

Pin It on Pinterest